Sportska subota na Štrosu

Matija Lojen

Ove subote održao se sportsko zabavni događaj pod nazivom ‘Sportska špica subotom’, namijenjen svim građanima,mladima i starijima, s ciljem poticanja na bavljenje sportom i rekreacijom.

Prezentirani su svi sportovi, bivši i sadašnji vrhunski sportaši kao i klubovi koji postižu zavidne rezultate. Među njima bio je i biciklizam, gdje smo ga prezentirali sa mladim biciklistom (Matijom Lojenom, članom kadetske reprezentacije Hrvatske) te veteranima koji su postigli vrhunske rezultate u svojoj sportstkoj karijeri. Od Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport na čelu sa Pročelnikom gosp. Ivicom Lovrićem i njegovim suradnicima, imamo maksimalnu podršku za održavanje biciklističkih utrka, koje potiču mlade da se bave biciklizmom.

Sportska subota na Štrosu

Sa desne strane gosp. Lovrića, Zdenko Kahlina jedan od najboljih vozaća Biciklističkog kluba ZAGREB, višestruki pobjednik niz utrka u ex Jugoslaviji u svim disciplinama; sa lijeve strane Šušnjar Stevo najstariji član kluba koji je aktivan i sudjeluje u svim organizacijskim priredbama kluba, krajnje desno Milan Pernar, član kluba koji maksimalno pomaže u urganizaciji i radu sa mladima.

Sportska subota na Štrosu

Podijeli na: